Om oss

Lokal bedrift med fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Promek har siden 1989 produserert over 230 kundetilpassede aluminiumsbåter til små og store kunder langs norskekysten og til utlandet, stort sett til oppdrettsnæringen. Dette i tillegg til diverse andre prosjekter. Vi gjør oss spesielle med at vi har hele produksjonslinjen i egen produksjonshall her på Smøla. Her konstruerer vi, skjærer plater, sveiser sammen skrogene, utruster de og ferdigstiller og tester de ferdige båtene. Derav vårt motto «Handmade in Smøla». Vårt mål har hele veien vært å ivareta tradisjonene og kompetansen vi har bygget opp gjennom årene, men samtidig hente ut det beste fra nåtidens teknologi. Gjennom årene har firmaet vårt tilpasset seg stadig endrede krav til dokumentasjon, og våre kunder kan stole på at alle våre produkter er kvalitetssikret og blir levert etter gjeldende retningslinjer. Mange store aktører kommer tilbake til oss år etter år, og for hver gang utvikler og forbedrer vi produktet. I prosessen har vi god dialog med kunde for å finne gunstige løsninger som møter deres behov. Vi ønsker å være en profesjonell og rådgivende partner, og sørger for at kundene våre blir godt ivaretatt.

Daglig leder

Simone Timm Nicolai (1974) kommer opprinnelig fra Tyskland. I 2006 bosatte hun seg på Smøla. Hun er utdannet bokholder og bedriftsøkonomi siden 1993. Simone kom til Promek i juni 2017. 

Tlf: 476 33 019
E-post: simone@promek.no

Salg- og Markedssjef

Stig Rune Nørbech (1969) har sitt fagbrev innen salg og markedsføring. Han har lang fartstid som leder og med salg og marked som sitt hoved-engasjement. Har tidligere erfaring fra båtbransjen og har jobbet for 2 kjente Norske båtbyggeri. Han kom til PROMEK i mars 2022. 

Tlf: 918 44 788
E-post: stig.rune@promek.no

Logistikksjef

Oddgeir Lura (1978) er utdannet ingeniør marinteknikk ved HIST. Han har jobbet som vedlikeholdsingeniør på Svalbard i åtte år. I tillegg har han jobbet noen år som vedlikeholdsingeniør innen oljenæringen. Oddgeir kom til PROMEK i 2015. 

Tlf: 401 08 391 
E-post: oddgeir@promek.no

Ettermarkedssjef

Svein Ivar Flataukan (1968) jobber som teknisk sjef. Tidligere har han blant annet vært formann i firmaet. Han har vært innom de fleste områdene i bedriften, men har nå ansvaret for operasjonsavdelingen, konstruksjon, produksjon og ettermarked. Svein har jobbet i PROMEK siden 1991.

Tlf: 915 77 032
E-post: svein@promek.no

HMS- og Kvalitetsleder

Stig Liljedal (1961) er utdannet sivilingeniør fysikalsk metallurgi ved NTH. Han er også
sveiseingeniør-EWE. Han har bakgrunn fra undervisning både innen sveiseteknologi ved Teknisk Fagskole og realfag ved høgskole. Han har også lang erfaring innen HMS både som selvstendig næringsdrivende og siden starten på 2010-tallet, som ansatt i privat virksomhet. Stig kom til PROMEK ioktober 2019.

Tlf: 918 67 384                                                            E-post: stig@promek.no

Promek Favikon

Ledelsen vår

Et team med fokus på kvalitetsbåter og kundetilfredshet.