top of page

OM OSS

Lokal bedrift med fokus på
kvalitet og kundetilfredshet

Promek har siden 1989 produserert over 230 kundetilpassede aluminiumsbåter til små og store kunder langs norskekysten og til utlandet, stort sett til oppdrettsnæringen. Dette i tillegg til diverse andre prosjekter.
 

Vi gjør oss spesielle med at vi har hele produksjonslinjen i egen produksjonshall her på Smøla. Her konstruerer vi, skjærer plater, sveiser sammen skrogene, utruster de og ferdigstiller og tester de ferdige båtene. Derav vårt motto «Handmade in Smøla».
 

Vårt mål har hele veien vært å ivareta tradisjonene og kompetansen vi har bygget opp gjennom årene, men samtidig hente ut det beste fra nåtidens teknologi. Gjennom årene har firmaet vårt tilpasset seg stadig endrede krav til dokumentasjon, og våre kunder kan stole på at alle våre produkter er kvalitetssikret og blir levert etter gjeldende retningslinjer. Mange store aktører kommer tilbake til oss år etter år, og for hver gang utvikler og forbedrer vi produktet. I prosessen har vi god dialog med kunde for å finne gunstige løsninger som møter deres behov.

 

Vi ønsker å være en profesjonell og rådgivende partner, og sørger for at kundene våre blir godt ivaretatt.

LEDELSEN VÅR

Et team med fokus på kvalitetsbåter og kundetilfredshet.

Daglig leder

Simone Timm Nicolai

(1974) kommer opprinnelig fra Tyskland.
I 2006 bosatte hun seg på Smøla. Hun er utdannet bokholder siden 1993 og senere videreutdanning innen bedriftsøkonomi.

Simone kom til PROMEK juni 2017.
Jobbet som konstituert daglig leder i 2023, og har siden 01.01.2024 tiltrådt stillingen som daglig leder.

+47 476 33 019
simone@promek.no

Salg- og Markedssjef

Stig Rune Nørbech 

(1969) har sitt fagbrev innen salg og markedsføring. Han har lang fartstid som leder og med salg og marked som sitt hoved-engasjement. Har tidligere erfaring fra båtbransjen og har jobbet for 2 kjente Norske båtbyggeri. Han kom til PROMEK i mars 2022.

Ettermarked

Svein Ivar Flataukan


(1968) Han har vært innom de fleste områdene i bedriften,alt fra arbeidende formann til produksjon og operasjonssjef.
Svein Ivar har nå ansvaret for kontroll og levering av alle nybygg og vårt ettermarked.
Svein Ivar har jobbet i PROMEK siden 1991.

+47 915 77 032
svein@promek.no

Produksjonsleder

Helge Michal Tyrhaug

(1974) Har vært i trofast tjeneste hos PROMEK  siden 2021. Har tidligere jobbet ved andre verft på Nordmøre. Startet som produksjonssjef hos oss i Mars 2023. Helge har fagbrev som sveisearbeider og mangeårig erfaring innen utrusting av arbeidsbåter for oppdrettsnæringen.

Logistikksjef

Oddgeir Lura

(1978) er utdannet ingeniør marinteknikk ved HIST. Han har jobbet som vedlikeholdsingeniør på Svalbard i åtte år. I tillegg har han jobbet noen år som vedlikeholdsingeniør innen oljenæringen. Oddgeir kom til PROMEK i 2015.

+47 401 08 391
oddgeir@promek.no

HMS- og Kvalitetsleder

Odd Gunnar Sørøy 

(1961) har utdannelse fra universitetet i Bergen, universitetet i Bodø og høgskolen i Bergen innen ledelse, HMS, HR og har fagbrev i akvakultur. Han har mangeårig praksis i privat næringsliv med bakgrunn som driftsleder i akvakulturnæringen. Han har lang fartstid og erfaring med praktisk og teoretisk Kvalitet, HMS, HR og ledelse.

Odd Gunnar kom til PROMEK i mars 2024

PROMEK AS støtter Stiftelsen Norsk Luftambulanse 

bottom of page