Om oss

Lokal bedrift med fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Promek AS har siden 1992 produsert over 170 spesialdesignede aluminiumsbåter til små og store kunder langs norskekysten og i utlandet. Vårt mål har hele veien vært å ivareta tradisjonene og kompetansen vi har bygget opp, men samtidig hente ut det beste fra nåtidens teknologi. Gjennom årene har firmaet vårt tilpasset seg stadig endrede krav til dokumentasjon, og våre kunder kan stole på at alle våre produkter er kvalitetssikret og levert etter gjeldende retningslinjer. Mange store aktører har kommet tilbake til oss år etter år, og for hver gang har vi utviklet og forbedret produktet. I prosessen har vi god dialog med kunde for å finne gunstige løsninger som møter deres behov. Vi ønsker å være en profesjonell og rådgivende partner, og sørger for at kundene våre blir godt ivaretatt.

Ikon - bølger

Ledelsen vår

Et team med fokus på kvalitetsbåter og kundetilfredshet.

Administrerende Direktør/Daglig Leder

Arild Tjelle (1965) er utdannet finmekaniker,  bedriftsøkonom og har mastergrad i ledelse fra BI. Han har lang erfaring som offiser i Forsvaret,  og har siden 2005 hatt ledende stillinger innen flere mekaniske produksjonsbedrifter. Fra 2016 har han jobbet for OSSE i Ukraina og Norsk Folkehjelp i Peru. Arild begynte i PROMEK i februar 2020

Tlf: 957 41 227
E-post: arild@promek.no

Salg- og Markedsleder

Kenneth T. Ramberghaug (1954) er utdannet ingeniør innen el-kraft og bedriftsøkonom ved BI. Han har lang erfaring fra skipsbygg og vedlikeholdsarbeid offshore. Kenneth har også ledererfaring som avdelingsleder i tre år, og tre år innen salg og markedsføring. Kenneth kom til PROMEK i august 2016. 

Tlf: 932 59 345
E-post: kenneth@promek.no

Operasjonssjef

Svein Ivar Flataukan (1968) jobber som teknisk sjef. Tidligere har han blant annet været formann i firmaet. Han har vært innom de fleste områdene i bedriften, men har nå ansvaret for ettermarked. Svein har jobbet i PROMEK siden 1991

Tlf: 915 77 032
E-post: svein@promek.no

Administrasjonssjef

Simone Timm Nicolai (1974) kommer opprinnelig fra Tyskland. I 2006 bosatte hun seg på Smøla. Hun er utdannet bokholder og bedriftsøkonomi siden 1993. Simone kom til PROMEK i juni 2017.

Tlf: 476 33 019

E-post: simone@promek.no

Logistikksjef

Oddgeir Lura (1978) er utdannet ingeniør marinteknikk ved HIST. Han har jobbet som vedlikeholdsingeniør på Svalbard i åtte år. I tillegg har han jobbet noen år som vedlikeholdsingeniør innen oljenæringen. Oddgeir kom til PROMEK i 2015. 

Tlf: 401 08 391 
E-post: oddgeir@promek.no

HMS- og Kvalitetsleder

Stig Liljedal (1961) er utdannet sivilingeniør fysikalsk metallurgi ved NTH. Han er også
sveiseingeniør-EWE. Han har bakgrunn fra undervisning både innen sveiseteknologi ved Teknisk Fagskole og realfag ved høgskole. Han har også lang erfaring innen HMS både som selvstendig næringsdrivende og siden starten på 2010-tallet, som ansatt i privat virksomhet. Stig kom til PROMEK ioktober 2019.

Tlf: 918 67 384                                                            E-post: stig@promek.no

Noen av våre oppdragsgivere

Leka skjell

Eidesvik laks

kobbvåg laks