våre båter

Vi produserer både standardmodeller og spesialdesign.

Kontakt oss
Ikon - bølger

Kundene våre får designet båter etter deres behov

Ulike arbeidsoppgaver til sjøs stiller ulike krav til utforming og utrustning av båt. Vi har derfor utviklet et utvalg standardbåter som er tilpasset kundenes ulike arbeidsoppgaver. Vi har standardskrog i ulike størrelser opp til 15 meter med et stort spillerom for tilpasning til den enkelte kundes ønsker og behov. (Vi bygger selvsagt skrog lenger enn 15 meter!)

Be om tilbud
Hoveddekk ProCat1585F

Service- og arbeidsbåter

Båtene kan leveres som katamaran eller ett-skrogs. Fordelene med katamaran er stor dekksplass og meget god stabilitet. Ett-skrogsbåter har større lastelastekapasitet under dekk. Båtene er utviklet for å dekke ett eller flere av følgende behov for:

  • stabile arbeidsplattformer

  • transport av fôr og utstyr

  • utskifting av nøter

  • håndtering av anker

Procat 1370

Katamaraner

Service- og arbeidsbåter med meget god stabilitet og svært stor dekksplass. Båtene er godt utprøvd og de er konstruert for å dekke nødvendige og viktige arbeidsoppgaver i på bakgrunn av kundens spesifikasjon.

Arbeid på båt i verftet

Skrog

Skroget bygges i aluminium som en katamaran og er dimensjonert i henhold til anerkjente regelverk. Hvert skrog er oppdelt i vanntette seksjoner (typisk maskinrom, midtrom og forepeak).

Arbeid på båt inne på verftet

Overbygg

Styrehusene tilpasses hvert bygg i samråd med kunde og i henhold til gjeldende regelverk. Styrhusene kjennetegnes av lav innendørs støy,  god sittekomfort og en oversiktlig styreplass. I tillegg er det bad med WC og servant med varmt og kaldt vann.

Kran

Dekksarrangement

Kran, vinsjer og capstaner arrangeres i samråd med kunde mot optimal utnyttelse av dekksareal for kundens behov. Likedan er arrangement av  styrhus, mannskapsfasiliteter og belysning tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker.

Prowok 1400

Ett-skrogs

Trygge service- og arbeidsbåter med gode sjøegenskaper og lastekapasitet under dekk. Båtene er konstruert for å dekke arbeidsoppgaver hvor katamaraner ikke er hensiktsmessige.

Vi produserer merkevarene Procat og Prowork

PROCAT 1050

PROCAT 1260

PROCAT 1370

PROCAT 1580

PROWORK 1300

PROWORK 1400