våre båter

Vi produserer forskjellige modelltyper.

Kontakt oss
Ikon - bølger

Kundene våre får designet båter etter deres behov

Ulike oppgaver innen næringen stiller ulike krav til utforming og utrustning. Vi har derfor, i samarbeid med næringen, utviklet et utvalg standardbåter som er tilpasset oppdrettsanleggenes ulike arbeidsoppgaver. Vi har flere standardbåter med et stort spillerom for tilpasning til den enkelte oppdretters ønsker og behov.

Be om tilbud
Procat 1260

Service- og arbeidsbåter

Båtene kan leveres som katamaran eller ett-skrogs. Fordelene med katamaran er stor dekksplass og meget god stabilitet. Ett-skrogsbåter har større lastelastekapasitet under dekk. Båtene er utviklet for å dekke ett eller flere av følgende behov for:

  • stabile arbeidsplattformer

  • transport av fôr og utstyr

  • utskifting av nøter

  • håndtering av anker

Procat 1050

Katamaraner

Service- og arbeidsbåter med meget god stabilitet og svært stor dekksplass. Båtene er godt utprøvd og de er konstruert for å dekke de fleste arbeidsoppgavene ved oppdrettsanlegg og skjellanlegg.

Arbeid på båt i verftet

Skrog

kroget bygges i aluminium som en katamaran og er dimensjonert i henhold til anerkjente regelverk. Hvert skrog er oppdelt i tre vanntette seksjoner. (maskinrom, midtrom og forepeak).

Arbeid på båt inne på verftet

Overbygg

Styrehuset har god sittekomfort for 4-5 personer og en oversiktlig styreplass. I tillegg er det bad med WC og servant med varmt og kaldt vann.

Maskineri på verftet

Dekksarrangement

Hydraulisk dekkskran og capstan er arrangert slik at dekksarealet får optimal utnyttelse.

Prowok 1400

Ett-skrogs

Trygge service- og arbeidsbåter med gode sjøegenskaper og lastekapasitet under dekk. Båtene er konstruert for å dekke arbeidsoppgaver ved oppdrettsanlegg og skjellanlegg.